Over Zonder Zonde

De liefde voor eten, die was er al. De liefde voor koken ontstond pas echt toen ik als student op kamers ging en zelf mocht bepalen wat ik ging eten. Tijdens mijn studie leerde ik de oven steeds vaker te gebruiken en vooral ook het taarten bakken is in deze periode begonnen.

Voor de verjaardag van een klasgenoot bakte ik een taart die zo goed in de smaak viel dat ik steeds meer ging bakken: van koekjes, tot taarten en ovenschotels. Aangemoedigd door mijn directe omgeving probeerde ik steeds meer recepten uit. De verzoekjes kwamen steeds vaker binnen en ik stond dan ook bekend als iemand met een ontzettende passie voor eten, koken en bakken. De aardbeienslagroomtaart die ik in die periode (zo’n 10 jaar geleden) bedacht, is nog steeds een favoriet in onze familie en heb ik al eindeloos vaak mogen bakken.

Het verblijden van mensen middels eten doe ik heel graag: ik merk dat eten mensen samenbrengt en kan verbinden.
In mijn leven is eten zo’n groot thema dat ik begrijp dat het goed moet zijn wanneer je dit uitbesteedt.
Ik geloof er dan ook in dat je op het moment dat je iets bij mij bestelt er Zonder Zonde van mag genieten: even alleen genieten van puur en alleen het eten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top